5 augustus 2012

Things that make me happy 05-08


Hoe geweldig is het als er regen voorspeld wordt, en dit is het weer dat je de hele dag hebt! Love it! Heerlijk bij m'n ouders in hun giga achtertuin genieten van het weer!


Olivia rent door het grasveldgedeelte van de achtertuin. Het is echt super om ouders te hebben die zo'n grote tuin hebben! En dan wonen ze ook nog eens net over de grens  in Duitsland, waardoor het elke keer dat we op visite gaan net is of we een mini vakantie hebben! En ja, we zijn Citro├źn gek in mijn familie! Haha!


Need I say more?


Heerlijk even een uurtje voor mezelf! Zon, boek, glaasje witte wijn en een handje amandelen...En ja, mannetje en ik gaan 'kamperen'  in de caravan! Hahaha! Opa en oma spelen voor oppas terwijl wij met z'n tweetjes even kunnen uitslapen in de achtertuin! Hoe heerlijk is dat!


Na een jaar of 2 weer eens een taart bekleed met fondant! Voor Olivia's aardbeienpicknick feestje moest er natuurlijk wel een taart met aardbeitjes komen! Blij dat de taart gelukt is! Straks proeven of ie ook lekker is!

Vandaag Gaan we heerlijk genieten van Olief haar feestje! Hopen op net zulk heerlijk weer als gisteren! Foto's en een post over het feest volgen snel!

xx Judith

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen